Les dues derrotes seguides compliquen ser a la Copa

Després de caure contra el Delteco, el MoraBanc queda a dues victòries del ‘torneig del KO’ amb cinc partits per jugar

Les dues derrotes seguides compliquen ser a la CopaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ningú al club havia amagat a l’inici de la temporada que la Copa del Rei era un objectiu gairebé primordial per al MoraBanc Andorra aquest curs després de la decepció de no ser-hi l’any passat a Gran Canària. Tant des dels despatxos com des del parquet s’havia fet èmfasi en l’aspiració per passar la primera fase de l’Eurocup i aconseguir ser al torneig del KO. Així com la feina a Europa s’ha fet de manera quasi excel·lent amb un grup complicat i amb possibilitat d’acabar segons, la irregularitat mostrada a la Lliga ACB deixa la presència a la Copa com una missió pràcticament impossible.

Etiquetes:

Amb les dues derrotes consecutives a la competició domèstica i les victòries dels rivals directes, el MoraBanc Andorra està ara a dues victòries de la setena plaça que marcarà el límit per ser a Madrid –sempre que el Montakit Fuenlabrada no acabi la primera volta entre els set primers– quan només resten cinc partits per acabar la primera volta.

El calendari podria ser favorable pel conjunt tricolor perquè dels cinc partits que resten, quatre són contra rivals que estan per sota dels del Principat a la classificació (Breogán, Obradoiro, Burgos i Estudiantes) i només un contra el Saragossa que està per sobre, però el MoraBanc està demostrant en el que va de Lliga ACB que li costa més competir contra els equips teòricament inferiors que contra els grans de la lliga, ja que va guanyar a Madrid i Baskonia, i va tenir contra les cordes al Barça al Palau.

Des del vestidor van analitzar la situació respecte a la Copa, i Rafa Luz va destacar que “la nostra pitjor errada era pensar en la Copa perquè teníem partits per davant i només havíem de pensar en guanyar, guanyar i guanyar”.

tracking