L'etapa de la Vuelta tindrà un tram de terra a les Pardines

La jornada a Andorra acabarà als Cortals d'Encamp després de pujar la Comella i Engolasters

L'etapa de la Vuelta tindrà un tram de terra a les Pardines

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Vuelta a Espanya tornarà diumenge 1 de setembre al Principat amb la novena etapa de l'edició del 2019 que tindrà el final als Cortals d'Encamp i com a principal novetat la inclusió d'un tram sterrato al camí de les Pardines abans d'afrontar la pujada final al port encampadà.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha explicat que aquest matí en un acte davant l'església de Sant Miquel d'Engolasters que els ciclistes pujaran la Comella i Engolasters abans de passar el tram de quatre quilòmetres de terra de les Pardines i els Cortals d'Encamp. El que no es coneixerà fins dimecres, quan es faci la presentació oficial del recorregut a Alacant, és des d'on sortirà l'etapa amb final al país.

Camp també ha exposat que des de l'executiu s'està treballant per la tornada d'una etapa del Tour de França entre el 2020 i el 2022.

A la presentació de l'etapa també han acudit els cònsols Majors d'Encamp i Escaldes-Engordany, Jordi Torres i Trini Marín, l'ex-ciclista Joaquim Purito Rodríguez, el president de la Federació Andorrana de Ciclisme, Gerard Riart, i el pilot resident de MotoGP, Aleix Espargaró.

L'etapa de la Vuelta tindrà un tram de terra a les Pardines

tracking