Un FC Andorra amb dues cares empata sense gols amb el Borges (0-0)

Els visitants van ser millors a l’inici i Silverio va evitar el gol diverses ocasionsTA la represa els tricolors van ser millors i Tacón va estavellar una falta al travesser

Un FC Andorra amb dues cares empata sense gols amb el Borges (0-0)M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va empatar ahir sense gols a la Borda Mateu contra el Borges Blanques en un duel que va tenir dues cares ben diferents. Els tricolors van sortir perduts d’inici, i ho va aprofitar el conjunt visitant per posar en problemes la porteria de Silverio, que va ser l’heroi del partit amb diverses intervencions de mèrit que van evitar el gol del conjunt lleidatà. Tot i el domini del Borges a la primera meitat, l’ocasió més clara va ser per a l’FC Andorra, però la vaselina que va provar Aaron davant la sortida del porter, va sortir fregant el pal.

A la represa, els tricolors van fer una passa endavant i van dur el pes del matx des de l’inici. Aláez va rematar una falta centrada per Rubén Bover que va atrapar Roger, i el Borges va contestar amb un xut llunyà d’Eduard que va portar una nova aturada espectacular de Silverio per treure un xut que ja entrava a l’escaire. Però l’ocasió més clara va arribar al minut 74 amb una falta xutada per Ferrán Tacón que es va acabar estavellant al travesser. Cucu al tram final va tenir un u contra u amb el porter per deixar la victòria a casa, però el partit va acabar finalitzant en empat.

Després del matx, Víctor Silverio va declarar que “hem recueperat una cosa que havíem perdut com era deixar la porteria a zero, i ens ha faltat una mica de tranquil·litat amb la pilota i ens ha perjudicat”, i va afegir que “crec que hem sortit una mica relaxats al principi del partit”.

L’FC Andorra se situa novè amb 18 punts a falta dels partits d’avui i tancarà el 2018 dissabte que ve a casa contra el Balaguer.

tracking