“Ens hem relaxat”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Els budells dels vestidors del Poliesportiu van tremolar ahir amb l’esbroncada que el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, va fer als seus jugador. Tot i que el missatge era impossible de desxifrar, els decibels de la renyada de Navarro, feien palesa la decepció del tècnic després del partit.

Un aspecte agre que el vitorià no va poder dissimular a la sala de premsa. “Han estat més durs que nosaltres. Ens hem relaxat i ens ha faltat duresa i energia. Hem estat molt tous a l’inici de l’últim quart i ens hem dedicat a intentar resoldre el partit de manera individual. Ells han jugat millor que nosaltres”, va valorar l’entrenador del MoraBanc. A l’hora d’explicar la manca de reacció de l’equip al tram decisiu de partit, un parcial de 15-30 a l’últim quart, Navarro va ser molt contundent. “Massa gent ha volgut posar-se la capa de Superman per aconseguir la cistella salvadora en lloc de jugar com un equip.”

El tècnic del MoraBanc va reconèixer que “no és que ens haguem confiat, sinó que ens hem pensat que les coses es feien soles”. Pel que fa a les opcions de Copa, Navarro va apuntar que “jugant així, pensar en classificar-nos per la Copa és una ximpleria i no ho mereixeríem”.

El rival

Sergio Valdeomillos., Entrenador del Delteco Guipúsoa,

“Hem estat més ‘ficats’ que el morabanc”

Sergio Valdeomillos, estava molt satisfet per la primera victòria de la temporada del seu equip lluny del Donostia Arena.”A l’últim quart hem estat més ficats que ells. Ha estat un partit de dues cares. A la primera hem patit moltes imprecisions i fins a 16 pèrdues al primera quart”, va explicar. Valdeomillos va assegurar que a la segona part “hem tingut el control del joc, hem reduït les errades i hem detectat els punts febles de l’atac andorrà”. Una victòria que permet al Delteco “sortir reforçat”

Jugadors

Moussa Diagne, Pivot del MoraBanc

“Així no es pot guanyar mai”

El pivot senegalès es va mostrar terriblement abatut i amb prou feines va admetre que “així no es pot guanyar mai a cap equip”. “Només tinc aquesta idea al cap.” Amb la sensació de mossegar-se la llengua, no va voler continuar parlant.

Rafa Luz, base del MoraBanc

“Hem deixat de defensar”

El base tricolor es va mostrar molt crític amb la derrota. “El problema ha estat que hem començat a no pasar-nos la pilota, a fallar i a deixar de defensar”. Luz va afegir que “l’errada més gran és pensar en la Copa quan encara tenim partits”.

tracking