L'FC Andorra vol centrar-se en el partit

Rep avui Les Borges en una setmana moguda per la futura compra del club per part de Piqué

L'FC Andorra vol centrar-se en el partitFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enmig de la voràgine que va suposar la notícia avançada dimecres pel Diari sobre la compra de l’FC Andorra per part del grup Kosmos de Gerard Piqué, el conjunt tricolor torna avui a la gespa a la Borda Mateu en el duel que enfrontarà els homes de Richard Imbernón contra Les Borges Blanques. L’encarregat d’atendre ahir els mitjans a la prèvia va ser el jove migcampista Albert Reyes, que amb relació a l’assumpte de la setmana només va dir que “el president ens ha tranquil·litzat a tots i nosaltres estem molt centrats en el partit del cap de setmana. Al vestidor hi ha tranquil·litat”.

Etiquetes:

Pel que fa al vessant purament esportiu, Imbernón podrà recuperar Emili Garcia, Marc Ferré i Cristian Martínez, Kiki, que s’havien perdut el duel de dissabte passat contra el Mollerussa per sanció, i també Àlex Sánchez. En canvi, serà baixa Marc Pujol, que contra el Mollerussa va lesionar-se el genoll i no estarà disponible per al matx d’aquesta tarda. Albert Reyes va manifestar que venen “d’una dinàmica molt bona, especialment pel que fa al joc”, i va afegir que “Les Borges està per sota nostre a la classificació, és un rival directe, juguem a casa, hem de fer un pas endavant a la classificació, i deixar-los enrere, és un partit important”.

Precisament sobre el conjunt lleidatà va assegurar que “no ha obtingut una bona ratxa de resultats, però segur que serà un equip competitiu com tots els d’aquesta lliga”, i sobre la possibilitat que Les Borges practiqui un futbol defensiu, va destacar que “estiguin tancats o no, nosaltres hem de portar el ritme del partit perquè tenim qualitat per fer-ho, no hem de cometre errades i hem d’aprofitar les nostres ocasions”.

L'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA SERÀ EL DIA 29

La junta directiva de l’FC Andorra ha convocat una assemblea general extraordinària el 29 de desembre al matí a l’Art Hotel de la capital. Entre els punts a tractar pels socis de l’entitat tricolor, el segon és la “presentació i ratificació de l’acord signat entre l’FCA i un tercer inversor”, el tercer és la “proposta i votació de creació d’una societat anònima amb objecte esportiu” i el cinquè és la “transmissió de les accions de la societat anònima d’objecte esportiu al tercer inversor”. D’altra banda, el Butlletí del Consell General publicat ahir va confirmar que la votació del projecte de llei de l’Esport serà dijous vinent.

tracking