futbol sala

San Marino, darrera prova abans de jugar el Premundial

La selecció fa els dos últims assajos el cap de setmana a les 18 hores

San Marino, darrera prova abans de jugar el PremundialFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El combinat andorrà de futbol sala ultima la seva preparació de cara a la disputa de la fase prèvia del Mundial, del 29 al 3 de febrer, a Bielorússia. Després de les dobles cites davant Xipre i Lituània, la selecció afronta aquest cap de setmana els dos darrers assajos de preparació. Serà a San Marino, dissabte i diumenge a les 18.00 hores, davant la selecció local. Un combinat, segons va explicar el tècnic, Xavi de la Rosa, “molt similar a nosaltres”. “De tots els amistosos que hem jugat, els altres rivals, d’entrada, eren d’un nivell superior. Davant San Marino espero dos partits igualats”, va indicar.

El seleccionador ha citat 14 jugadors, només dos porters –Aleix Giménez i Aitor Rubio–, que conformen un percentatge molt elevat, que no definitiu, del grup que afrontarà el Premundial. A la llista per a aquest tram final de preparació apareixen fixes com Marçal Raventós, David Férriz, Òscar Neira, Omar Debboun o Jonathan Pérez.

Pel que fa a la problemàtica dels pivots, De la Rosa va insistir que està satisfet amb els que té, malgrat la joventut de Marc Ibáñez i Christian Regalo, i que hi pot introduir alternatives per no dependre sempre d’un jugador fix i estàtic en aquesta posició.

tracking