Eurocup

A segellar el top 16

El MoraBanc juga a Ulm, un partit que pot deixar vist per a sentència el pas a la següent fase de l'Eurocup

El MoraBanc atropella el BaskoniaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tan sols 72 hores després de la desfeta a València, el MoraBanc torna a escena. El duel d’avui davant el Ratiopharm Ulm –18:30 hores– arriba amb les cames encara carregades però es presenta com una oportunitat d’or per demostrar que l’última derrota i sobretot, la manera com es va produir, va ser un accident.

A Alemanya, els tricolors poden enterrar els fantasmes que amenacen amb tornar a treure elcap i fer-ho deixant vista per a sentència la classificació per al Top-16 de l’Eurocup per primera vegada a la història. Un triomf, els garantiria l’accés matemàtic i suposaria el quart partit guanyat de manera consecutiva a la competició continental. Ibon Navarro i els seus homes poden obtenir el el bitllet, fins i tot perdent. En aquest cas, ho haurien de fer per menys de vuit punts o esperar que l’Estrella Roja i el Galatasaray, també caiguessin aquesta jornada. El que és segur, és que guanyant, seran al Top-16 i, a més, deixarien sense cap mena d’opció a un Ratiopharm que s’ho juga absolutament tot. “És un partit molt important i difícil pels dos. Nosaltres volem la classificació i ells seguir vius fins a l’última jornada”, explicava l’entrenador tricolor, que va alertar del bon moment en el que arriben els de Thorsten Leibenath: “van jugar un gran partit [de lliga] contra el Göttingen i segur que saben el que s’hi juguen, vindran amb aquell extra d’energia que els fa un equip molt perillós”.

Fent referència a l’aspecte mental i a la necessitat d’oblidar la desfeta a València, Ibon Navarro reconeixia que “tenim coses importants a aprendre del partit de València, sobretot a nivell de balanç defensiu”. De fet, tal com ell mateix va explicar, l’Ulm és un conjunt molt capaç de sumar punts en contaatac a través de transicions ràpides “fins i tot més que el València”, subratllava.

Lluny de caure en el pessimisme, el basc concloïa que, “és una bona oportunitat per millorar i fer les coses millor que dissabte”. Sens dubte que el remei ideal per al MoraBanc Andorra serà aixecar-se encara més forts i aprofitar l’avinentesa per tornar al Principat amb l’accés al Top 16 a la butxaca i la confiança renovada per afrontar els propers reptes.

MOLT ENDOLLAT

David Walker millora setmana rere setmana i vol més partits ANDORRA LA VELLA. L’aler del MoraBanc, David Walker va tornar a la competició dissabte passat i tot i la derrota, les sensacions personals van ser prou bones, de fet, el primer llançament que va intentar, va acabar dins –un triple des de la cantonada–. Tot i reconèixer que encara no està al cent per cent, en les dues últimes setmanes ha millorat molt i és clar alhora de parlar de les seves expectavives. “Feia dos mesos que no jugava i estic content, un jugador sempre vol jugar. Ara ve l’Eurocup, on encara vull jugar més partits.”

tracking