La UE Sant Julià empata amb el Vall Banc i segueix com a líder

El partit de la jornada va acabar sense gols i els lauredians tenen ara dos punts de marge a la classificació

La UE Sant Julià empata amb el Vall Banc i segueix com a líderFAF

La UE Sant Julià segueix com a líder en solitari de la Lliga Multisegur Assegurances després d’empatar a zero contra el Vall Banc Santa Coloma al partit més destacat de la jornada en un duel que va tenir màxima igualtat, però on el marcador no es va arribar a moure. Amb aquest empat sumat ahir, l’equip lauredià té ara dos punts de marge al capdavant de la classificació sobre la tripleta perseguidora formada per l’UE Engordany, el Vall Banc i l’Inter Escaldes, tots tres amb 19 punts.

La jornada la van obrir al matí la UE Engordany i l’FC Encamp, amb un triomf clar pels homes de Josep Mengual, que es van imposar per 3 a 0 al conjunt encampadà. Guida va obrir el marcador al primer quart d’hora, i Sebas Gómez va fer el segon abans d’arribar als primers 30 minuts. Ja al temps afegit, Luigi San Nicolás va tancar el partit amb un gol de penal. Amb aquest triomf, l’Engordany es manté a la part alta de la classificació, mentre que l’Encamp segueix com l’únic equip de la Lliga Multisegur Assegurances que encara no ha guanyat.

Ahir també va guanyar l’Inter Escaldes, que sumava tres derrotes als quatre últims partits, i va superar per la mínima a la UE Santa Coloma. Genís Soldevila, al minut 76, va aconseguir l’únic gol del partit. A més, a l’últim duel de la joranda, l’FC Lusitans va vèncer 1 a 3 l’Ordino, que segueix en llocs de promoció de descens. Luanda va avançar els de Filipe Busto, i Christian García va empatar per l’Ordino al temps afegit de la primera part. A la represa, dos gols de Nico Medina van segellar el triomf per als Lusitans.

La setmana que ve es disputarà l’última jornada abans de l’aturada hivernal de la lliga.