Irineu Esteve acaba en 19a posició a la Copa del Món de Beitostolen

Irineu Esteve acaba en 19a posició a la Copa del Món de BeitostolenFAE

Irineu Esteve segueix justificant les esperances que hi ha dipositades en ell com un dels millors esportistes de futur del país, i ahir va entrar per primera vegada en el Top-20 de la Copa del Món d’esquí de fons. Si fa tot just una setmana a Lillehammer, va entrar entre els 30 millors per primera vegada, ahir va fer un pas endavant més i va acabar en 19è lloc als 30 quilòmetres estil patinador a la cita de Beitostolen.

Esteve va sortir amb el dorsal set i va creuar la línia de meta amb un temps d’1h 12’18”3, a 2’24”8 del guanyador de la prova, que va ser l’esquiador no­-ruec, Sjur Roethe, que va estar acompanyat al podi pel seu compatriota Martin Johnsrud Sundby i pel competidor rus Andrey Melnichenko.

Després de la prova, Irineu Esteve va explicar que “Estic molt content, esperem que això segueixi i que sigui per agafar base de cara al club i a totes les persones que fan esquí de fons”, i va afegir que “el material també ha sigut molt, molt bo. L’he pogut comparar amb el d’altres corredors i crec que portàvem molt bon material”. De la seva banda, el tècnic Joan Erola va assegurar que “ha fet una carrera espectacular i nosaltres estem supercontents”.