El MoraBanc Andorra s'apaga a la segona part i cau contra el València (91-72)

Els d'Ibon Navarro han dominat durant la primera meitat, on han arribat a guanyar d'11 punts, però el parcial de 54-33 ha condemnat el conjunt tricolor contra un rival directe en la lluita per la classificació per la Copa del Rei

El MoraBanc Andorra s'apaga a la segona part i cau contra el València (91-72)ACB Photo / I. Ferrera

El MoraBanc Andorra ha caigut per 91-72 a la Fonteta contra el València Basket en un partit amb dues cares completament diferents. Els d'Ibon Navarro han estat els amos i senyors del matx des de l'inici, i han arribat a guanyar per nou punts. Al principi de la segona meitat la diferència ha pujat fins el 40-51, però a partir d'aquí els tricolors s'han vist anul·lats per part del València, que ha fet un parcial de 54-33 als vint segons minuts, i han acabat cedint contra un rival directe en la lluita per classificar-se per la Copa del Rei.

El millor dels tricolors ha estat Andrew Albicy amb 13 punts, 2 rebots, 3 assistències i 3 de valoració. La propera cita pel MoraBanc serà dimarts a l'Eurocup contra el Ratiopharm Ulm, en un duel en què els del Principat podrien certificar matemàticament la seva presència al Top-16 de la segona competició europea.