Vòlei

El CV Encamp supera l'Olot i segueix a dalt de la taula

Els encampadans són líders de la classificació amb 24 punts

El CV Encamp supera l'Olot i segueix a dalt de la taulaARXIU

El CV Encamp va superar per 3 a 1 el CV Olot al partit avançat a dijous a la nit, i es manté com a líder de la Primera Nacional del vòlei espanyol.

Els homes de José Garcia van arrencar el partit guanyant el primer set per 25 a 18, però el conjunt visitant va empatar el matx a la segona mànega amb un ajustat 22 a 25. El tercer set va tornar a tenir color encampadà amb el 25 a 16, i els del Principat van tancar el partit al quart parcial amb un resultat de 25 a 19.

Amb aquest triomf, el CV Encamp es manté com a líder de la competició una setmana més (van aconseguir el lideratge la setmana passada després de superar l’Aula i aprofitar la derrota del Sant Martí). Els del Principat sumen 24 punts, pels 21 del San Martí, que juga avui el seu matx.

El president i capità del CV Encamp, Xavi Borrego, va declarar després del triomf que “estem molt contents, cada partit és més difícil i ens està costant molt”, i va afegir que “tothom vol guanyar a l’Encamp, som un dels equips amb més nivell i és un repte cada setmana que passa”. Els encampadans tanquen la setmana vinent la primera volta, i la competició s’atura després fins al gener.