Futbol sala

La sub-19 es prepara per a l'estrena oficial

Disputarà el Preeuropeu de la categoria al mes de gener contra Lituània, Montenegro i Grècia

La sub-19 es prepara per a l'estrena oficialFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de les seleccions de futbol sala creix i properament debutarà un nou combinat nacional, el sub-19. L’estrena oficial arribarà del 22 al 25 de gener al Preeuropeu de la categoria que es disputarà a Lituània contra els amfitrions, Montenegro i Grècia, però abans, la selecció disputarà un amistós dilluns vinent contra Catalunya a Martorell.

El tècnic de l’equip nacional serà Moi Gonçalves, i la selecció ja fa un mes i mig que entrena. De fet, aquesta setmana ho faran cada dia per preparar el duel amistós del proper dilluns contra Catalunya. La convocatòria pel partit de debut està formada per 14 jugadors, amb una clara majoria del CE Sant Julià, que n’aporta deu. La gran majoria dels futbolistes lauredians, set, són juvenils, mentre que també hi ha citats tres cadets. A més a més, la selecció la formen dos jugadors en edat cadet de l’FS Encamp, i dos jugadors més de l’Enfaf.

El nou seleccionador sub-19 va destacar que “afrontem aquesta estrena amb molta il·lusió per preparar la primera competició que farem” i va agregar que “sempre és important que el país participi en aquest tipus de tornejos, així que ho encarem amb molta il·lusió i treball”. El tècnic va explicar que “volem aprofitar el treball que s’està fent amb la selecció absoluta per enfocar els nanos amb la mateixa feina”. En aquest sentit,va agregar que “per norma, hem de tenir l’absoluta com a mirall, i hem d’intentar assemblar-nos el mateix possible”.

Tenint ja en ment el Preeuropeu que la selecció sub-19 disputarà el mes de gener contra Lituània, Montenegro i Grècia, Gonçalves va assegurar que “en principi tots tres són rivals força complicats, però hi ha el problema que no tenim gaire informació d’aquestes seleccions a nivell sub-19”, i va cloure que “podem preveure una mica com jugaran veient les característiques de les seleccions absolutes d’aquests països, però el que tenim clar és que anirem a competir i donar la cara”.

tracking