Pàdel

El PadelXperience posa el punt final amb el Master

El PadelXperience posa el punt final amb el Master

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit PadelXperience tancarà la temporada a partir de demà fins diumenge amb la disputa del Master final, que se celebrarà al Padel Club Serradells. El torneig s’havia d’haver celebrat la setmana passada, però no es va poder fer a causa de l’incendi que hi va haver dijous passat al centre esportiu dels Serradells.

El Master tindrà un rècord de parelles inscrites amb un total de 85, fet que el converteix en el torneig més gran organitzat a Andor­ra (més enllà del World Padel Tour). Aquest alt nombre de participants farà que hi hagi un total de cinc categories, tres de masculines i dues de femenines. A més, hi haurà una categoria mixta i una altra per als participants menors d’edat.

El torneig establirà el rànquing final del circuit Padelxperience, en què Gerard Florido és el virtual número 1 entre els competidors de la classificació masculina. Pel que fa a la femenina, a hores d’ara encara hi ha diverses esportistes que s’estan jugant les primeres posicions del rànquing final del certamen.

El Master final del circuit Padel­experience s’allargarà fins diumenge, quan se celebrin les finals de les diferents categories del torneig, mentre que després serà el torn de l’entrega de trofeus, tant per als vencedors com per a tots els participants finalistes.

tracking