El Reial Madrid s'examina a Roma després d'Eibar

Els de Solari volen refer-se de la mala imatge de dissabte en un duel que els pot classificar matemàticament per a vuitens

El Reial Madrid s'examina a Roma després d'Eibar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid visita aquesta nit la Roma (21.00 hores, Olímpic de Roma) amb un doble objectiu: d’una banda, aconseguir una victòria que deixi els blancs matemàticament classificats per a vuitens de final de la Lliga de Campions a falta d’una jornada i, de l’altra, per intentar refer-se i passar pàgina de la mala imatge que el conjunt blanc va deixar a Eibar, on va caure golejat per 3 a 0 contra el conjunt basc.

El tècnic dels blancs, Santiago Solari, va declarar a la roda de premsa prèvia que “va ser un pal dur, evidentment, però ja ha passat. Ho hem analitzat i intentarem millorar el que hem de millorar”. Sobre el matx d’aquesta nit, l’argentí va destacar que “hem de fer un partit com sempre a la Lliga de Campions i estar a l’altura de la nostra història en aquesta competició”. Per últim, el tècnic va parlar sobre les acusacions de Football Leaks sobre Sergio Ramos relacionades amb el dopatge, i va assegurar que “és un emblema de l’esport en general a Espanya. És un deure de tots defensar-lo i la veritat no és opinable, és una cosa que afecta tot­hom”.

A banda del duel entre la Roma i el Reial Madrid, aquesta nit també destaca el partit entre Lió i Manchester City, i el matx que enfrontarà a Torí a la Juventus contra el València.

tracking