Ral·lis

Joan Vinyes, campió d'Espanya de ral·lis d'asfalt

Va aprofitar un problema del seu company Javier Pardo a l’última especial per aconseguir el títol a la categoria N5

Joan Vinyes, campió d'Espanya de ral·lis d'asfaltFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i el seu copilot, Jordi Mercader, van proclamar-se vencedors del CERA 2018 (Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt) en la categoria N5 a l’última prova disputada, el Ral·li de la Comunitat de Madrid, en què van aconseguir el triomf dintre de la seva classe amb un Suzuki Swift R+ N5. El pilot andorrà ha estat el clar dominador del campionat al llarg de la temporada, ja que s’ha adjudicat set de les onze proves que s’han disputat al certamen espanyol.

Tot i el triomf final i el títol aconseguit a Madrid, Vinyes va acabar amb una sensació agredolça i va manifestar que va aconseguir “la primera posició de la categoria N5 perquè el meu company, capdavanter de la categoria durant tot el ral·li, va tenir un problema en l’última especial disputada al Jarama”, i va afegir que “sens dubte podríem parlar, una altra vegada, de com d’injustes són, de vegades, les carreres”.

El Ral·li de la Comunitat de Madrid va estar marcat per les condicions meteorològiques, amb la pluja i la neu que va caure pels diferents trams cronometrats. Finalment, Vinyes va aprofitar els problemes del seu company, Javier Pardo, per guanyar el ral·li. Vinyes va assegurar que van aconseguir “les fites que ens havíem marcat per a l’última cursa i estem contents i agraïts a l’equip Suzuki per la confiança”.

A més del triomf final a la categoria N5, Vinyes i Mercader s’han situat en cinquè lloc de la classificació general del CERA 2018.

tracking