Dolça aturada

El MoraBanc Andorra viurà la treva per les finestres FIBA en el millor moment del curs

Dolça aturadaACB PHOTO / E.COBOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan venien mal dades i apareixien els fantasmes, el MoraBanc Andorra els ha exorcitzat amb un pletòric mes de novembre. La victòria de dissabte a Fuenlabrada deixa l’equip tricolor amb un espectacular balanç aquest mes de sis victòries en set partits. L’única errada, amb l’Unicaja, no entela les victòries al WiZink o l’exhibició al Poliesportiu davant el Baskonia. El MoraBanc arriba a l’aturada de competicions per les finestres FIBA en el moment més dolç.

Etiquetes:

El director general, Francesc Solana, reconeix que “guanyar a Fuenlabrada no és fàcil. L’equip va saber patir i en els moments crítics no es va descompondre”. Solana afegeix que estan “en una versió de l’equip molt sòlida. Té clar com juga, a què juga i competeix molt bé. Entrem molt contents a l’aturada”. El brillant mes de novembre ha fet agafar oxigen a l’equip, assolint cinc victòries i presentant la seva candidatura a estar present a Madrid, a la fase final de la Copa del Rei. Una fita, enguany, molt complicada.

“Sempre he dit que aquesta temporada és molt complicat entrar a la Copa del Rei”, diu Solana. “Es necessitaran unes deu victòries. Una dada important és que hem jugat contra tots els equips que estan per sobre nostre a la classificació, menys amb el Saragossa, i ens queda un calendari en què, si ho fem bé, podem anar sumant victòries”, explica.

L’aturada també pot servir perquè David Walker comenci a fer treball amb el grup. Ho farà demà, quan l’equip torni a la feina. L’aler d’Ohio respon correctament a les càrregues i demà farà un pas més en la seva desitjada recuperació. Solana és molt clar: “Esperem que torni aviat i ens ajudi. Va oferir un nivell molt interessant a la pretemporada i sabem que li costarà tornar a agafar aquest nivell. Hem de tenir paciència i segur que ens donarà resultat.”

El MoraBanc reprèn la competició el 8 de desembre vinent a la Lliga Endesa per enfrontar-se al València Basket a la Fonteta. Abans, però, els internacionals cridats amb la respectives seleccions hauran d’afrontar diversos compromisos internacionals. És el cas de Michele Vitali amb Itàlia, Rafa Luz amb el Brasil i Andrew Albicy amb França, que disputaran dos partits, i de Shayne Whittington amb Macedònia, que s’enfrontarà a kosovo diumenge vinent.

tracking