ACB LLIGA ENDESA

“Una victòria treballada”

“Una victòria treballada”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, va aparèixer per la sala de premsa del Fernando Martín satisfet i alleugerit després de la patida victòria. Encara esbufegant, Navarro va comentar que “sabíem que seria un partit complicat i que ens costaria molt”. El tècnic vitorià va assegurar que “hem hagut de treballar i madurar el partit. Una de les claus, tot i que l’he perdut, ha estat el control del rebot. Hem fet una bona feina i hem sabut patir a prop de l’anella”.

La dificultat per superar el Fuenlabrada no li resultava una novetat a Navarro. “Els partits passen per diferents moments. L’equip tampoc estava malament i era complicat obtenir distàncies”. “No hem estat excessivament brillants però sí sòlids”, va concretar. El tècnic va afegir, en l’aspecte defensiu, que “ens ha costat massa entendre algunes coses del partit. Ho hem fet només als darrers 10 minuts. Hi ha hagut errades de concentració més que d’actitud o aptitud. L’equip segueix fent passes endavant”, va assegurar. Navarro va destacar la feina de David Jelinek al tercer quart. “Ens ha subjectat”, i va reeconéixer que per accedir a la Copa “faran falta 10 victòries”. davant un partit trampa perquè veníem de guanyar tres duels seguits i novament hem tingut la capacitat de saber patir. Indubtablement, sense això, no hauríem guanyat”. Pel que fa a la nova pàgina a la història de l’entitat que van escriure els jugadors tricolors en assolir quatre triomfs consecutius (no s’aconseguia aquesta xifra des del retorn del club a l’ACB) s’ho va prendre com un gran que per “com les hem aconseguit, amb decepcions, com la Copa del Rei i problemes de lesions”. A més, va recordar que “a aquestes altures estem en millor balanç que la temporada passada [10 a 9 per 11 a 9]”. En relació amb el pròxim panorama de convocatòries amb el qual es pot topar Peñarroya, va exposar que “beneït problema”, i sobre si té clar qui es quedaria fora va dir que “no crearem un conflicte”.

EL RIVAL

“El MoraBanc és un equip amb molt talent” Néstor García. L’ENTRENADOR DEL montakit fuenlabrada, Néstor Che García, va apuntar que el partit havia estat “molt igualat” i que la diferència va recaure que el MoraBanc “ho va saber tancar”. “Han estat encertats en els dos triples finals i va ser quan el partit es va acabar”, va comentar. El tècnic argentí va subratllar que l’equip andorrà “té molt talent” i que “si tens 9 pèrdues davant seu t’acaba penalitzant molt”. Per l’entrenador del Fuenlabrada el viatge a Lituània de la Champions “ens ha influït a l’hora d’arribar amb un bo to físic”.

tracking