Esports de neu

Sissi Hinterreitner acaba en tercer lloc a Kaabdalis

L’esquiadora va pujar al podi al gegant FIS-ENL suec en la primera competició després de la lesió que havia patit

Sissi Hinterreitner acaba en tercer lloc a KaabdalisFAE

Sissi Hinterreitner va finalitzar ahir en tercera posició al gegant FIS-ENL disputat a l’estació sueca de Kaabdalis en la seva primera competició després de la greu lesió que va patir. L’esquiadora va pujar al podi amb un registre d’1’29”52, a 0”82 de la vencedora de la prova, que va ser la sueca Lysa Nyberg. El segon lloc del podi també es va quedar a casa i va ser per a Mathilda Njaita.

A més de Hinterreitner, la cursa va comptar amb altres esquiadores de la FAE. Zoe Ramírez va finalitzar en vuitena posició a 1”88 de la vencedora. A més, Carla Mijares va ser 14a, Xènia Rodríguez, 40a, i Jèssica Núñez no va poder acabar la primera mànega. Avui es disputarà un nou gegant a l’estació sueca.

De la seva banda, Mireia Gutiér­rez disputa avui la segona Copa del Món d’eslàlom de la temporada als Estats Units. Després del 38è lloc a l’estrena a Levi, Mimi afronta aquesta cita amb l’objectiu d’accedir a la segona mànega. El seu tècnic, Roger Vidosa, va manifestar que “els entrenaments han anat molt bé els tres últims dies i la pista de carrera està perfecta”. La primera mànega de la Copa del Món arrencarà a les 16.00 hores, i la segona està programada per a les 19.00 hores.

A més, avui Irineu Esteve i Carola Vila competiran a la cursa FIS d’esquí de fons de Gaalaa. Esteve ho farà a la prova de 15 quilòmetres lliures, mentre que Vila correrà els 10 quilòmetres júnior.