L'FC Andorra vol mantenir la bona ratxa contra el Gavà

L'FC Andorra vol mantenir la bona ratxa contra el GavàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra torna a escena després de l’aturada pels compromisos de la selecció i rebrà aquesta tarda el Gavà (16.00 hores, Borda Mateu) amb l’objectiu de seguir amb la bona dinàmica. Els de Richard Imbernón acumulen cinc jornades consecutives sense conèixer la der­rota i sumen tres empats i dues victòries en els últims partits disputats.

Etiquetes:

El conjunt tricolor arribarà al matx d’aquesta tarda amb problemes al mig del camp, ja que Marc Pujol, Ludo i Albert Reyes són baixa. Tampoc podrà jugar el porter Xisco Pires, mentre que Hans també arrossega problemes físics i és dubte.

El Gavà ocupa la part baixa de la classificació, ja que és penúltim amb vuit punts i només un triomf. Tot i aquests números, des del vestidor no se’n refien, i Ricard Fernández va admetre que “serà un rival difícil i ens ho posarà complicat, i nosaltres el que hem de fer és seguir amb el nostre estil de joc”. A més, el davanter va afegir que “ells estan necessitats de punts i vindran a per totes, però nosaltres els tenim estudiats i sabem com fer-los mal”.

A nivell personal, Cucu va destacar que “no estic tenint els minuts que voldria tenir, però això acaba de començar i ja veurem a final de temporada”.

tracking