Neix el FAF Legends, que debutarà contra el Girona

Neix el FAF Legends, que debutarà contra el GironaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol va presentar ahir un nou equip, el FAF Legends, que està format per jugadors veterans, tots ells retirats de la pràctica esportiva en actiu i que volen seguir vinculats al món del futbol competint a un altre nivell i amb altres objectius. A les llistes del combinat que integren entre 35 i 40 futbolistes andorrans i/o residents al país hi figuren noms com el del seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, Justo Ruiz, Òscar Sonejee o Talin Puyaltó. Precisament aquest últim va ser l’encarregat de conduir la roda de premsa de presentació ahir a l’Estadi Comunal, i va explicar que “el projecte neix de la voluntat d’un grup de gent que volíem seguir gaudint del futbol tot i que ja no siguem esportistes en actiu”.

Etiquetes:

L’equip andorrà debutarà diumenge vinent davant dels veterans del Girona FC. El partit començarà a les 12 hores a ter­res catalanes.

En aquesta etapa inicial, el FAF Legends competirà contra equips o seleccions amb els quals s’arribin a tancar dates per a la disputa de diversos partits. L’objectiu, a dia d’avui, és poder-ne jugar entre sis i vuit, ja siguin en l’àmbit internacional –amb seleccions de jugadors veterans– o amistosos com el d’aquesta setmana.

tracking