hoquei gel

Nova cita per a la selecció a la IIHF Development Cup

El combinat nacional s’enfrontarà a Portugal, Macedònia i Irlanda a Alemanya en la primera cita fora del Principat

Nova cita per a la selecció a la IIHF Development Cup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció d'hoquei gel participa des d'avui fins dimecres a l'IIHF Development Cup que es farà a Fussen, Alemanya. Aquest serà el segon cop que els tricolors siguin al torneig, però serà especial, ja que per primera vegada competiran fora de les fronteres del Principat, perquè l'any passat la competició va fer-se al Palau de Gel de Canillo. A més d'Andorra, Macedònia, Portugal i Irlanda són els altres combinats que disputaran el torneig.

Andorra començarà l'aventura al torneig avui amb doble enfrontament contra Portugal (12.00 hores) i Macedònia (18.00 hores). Els tricolors jugaran demà contra Irlanda (12.00 hores), i a la tarda disputaran les semifinals. El torneig es tancarà dimecres amb els partits, per la medalla d'or o bé per la medalla de bronze. Sobre el paper, els quatre equips tenen un nivell similar i no en destaca cap sobre els altres com l’any passat amb el combinat del Marroc.

La convocatòria de la selecció compta amb majoria de l'Andorra Hoquei Gel i està formada per un porter i 11 jugadors de camp. Al 2017 els tricolors van acabar en últim lloc, però el vicepresident de la Federació Andorrana d'Esports de Gel, Aleix Mañosas, té clar que “l'objectiu és fer el millor paper possible i tenim esperances en superar el de l'any passat”. De fet, va reconèixer que “a l’edició del 2017 vam ser últims, però hauríem d'haver acabat segons o tercers, enguany ja hem competit i no tenim la pressió de jugar casa”.

tracking