Eurocup

Objectiu: estrenar-se a fora

Una hipotètica victòria a Brescia permetria que el MoraBanc consolidés l’objectiu a la competició

Objectiu: estrenar-se a fora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emmarcat en un grup terriblement igualat i imprevisible es presenta el MoraBanc Andorra a Brescia amb la voluntat d’estrenar-se per fi lluny del Poliesportiu a l’Eurocup. Després de flirtejar amb la victòria a Istanbul, Belgrad i Mònaco, guanyar avui (20.30 hores) al PalaLeonessa permetria que els andorrans consolidessin en ferm el seu objectiu per accedir al Top-16. Una finalitat que persegueixen els altres cinc equips del grup A i on no hi ha cap opció descartable. “El Brescia és un candidat, com nos­altres, a lluitar per estar al Top-16. Ningú del grup pot estar segur de la classificació i tothom lluitarà fins a l’últim moment.” Són les reflexions del tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, que és conscient que, el d’avui a la pista del Brescia, “serà un partit molt dur contra un equip que ha millorat, especialment a casa, on juga amb un punt més d’energia davant la seva gent”. El tècnic tricolor també es va referir a la setmana màgica de l’equip i a les tres victòries consecutives. “Abans ens penalitzava massa les errades i ara estem amb més energia i més confiança en el joc. En una setmana ha canviat tot i ho volem allargar el màxim possible.”

Tal com va passar en el partit disputat al Poliesportiu davant el Brescia, aquell de l’exhibició de Reggie Upshaw, els germans Vitali monopolitzaran bona part dels focus. Michele va apuntar que espera “un partit molt difícil i dur ja que tots dos equips estan en la mateixa situació. Hem d’intentar no tenir errades i gestionar bé els moments difícils que hi pugui haver”. L’altre Vitali, Luka, el del Brescia, va lloar el MoraBanc. “És un equip que juga un bàsquet d’alta qualitat i vèncer el Reial Madrid i Baskonia fa que sigui el pitjor rival que ens podem trobar en aquest moment.”

Andrea Diana, l’entrenador de l’equip italià, va destacar que després de la victòria davant el Mònaco volen “confirmar el triomf a fora amb un altre resultat positiu a casa. Hem de jugar tres partits a casa, guanyar el primer seria un pas important. El nostre objectiu és guanyar el partit, però no serà fàcil”. Diana hi va afegir que l’equip tricolor és “molt organitzat” i que “cada jugador de la seva plantilla pot liderar l’equip. Estem disposats a fer tot el possible per guanyar”.

LaDontae Henton podria tenir els seus primers minuts amb el MoraBanc en el campionat continental i al Brescia és baixa el pivot Eric Mika.

'BENVENUTO', MIKI

Michele Vitalli torna a casa i es retroba amb el seu germà BRESCIA. No serà el primer retrobament del jugador del MoraBanc amb el seu germà, Luca Vitali, amb qui ja es va fotografiar en la visita del Germani Brescia Leonessa al Poliesportiu fa un mes. En aquesta ocasió, però, serà diferent, ja que Michele torna a casa, a trepitjar el PalaLeonessa. “Per a mi és un partit especial. Jugaré contra el meu germà i també contra un club i una ciutat on he estat molt feliç, m’he sentit com a casa i molt estimat ”, va comentar el jugador del MoraBanc Andorra abans de viatjar.

tracking