Automobilisme

Les Crèdit Andorrà GSeries arrencaran finalment al gener

L’organització anuncia un canvi en el calendari de la competició

Les Crèdit Andorrà GSeries arrencaran finalment al generGSERIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització de les Crèdit Andor­rà GSeries va anunciar ahir una modificació en el calendari per a la propera edició del campionat d’automobilisme sobre gel. Al primer calendari que van fer públic els responsables s’incloïa el cap de setmana del 8 i 9 de desembre com el primer de competició, però finalment les GSeries arrencaran el cap de setmana del 12 i 13 al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa. Segons va explicar l’organització, aquest canvi s’ha fet per les peticions dels diversos equips participants al certamen. Els altres caps de setmana de competició seran els del 26 i 27 de gener, i 2 i 3, 16 i 17 i 23 i 24 de febrer.

L’edició d’enguany de les Crèdit Andorrà GSeries, que serà la 14a, arribarà amb diverses novetats, ja que enguany seran cinc les categories de competició. A més de les habituals dels últims anys GS (amb prototips i turismes G) i GS2 (amb monoplaces GiAND), en aquesta nova edició que arrencarà al gener s’incorporaran tres classes més, formades per cotxes de dues rodes motrius, de car cross, i també de side by side.

Precisament l’organització va anunciar ahir que ja s’han obert les inscripcions per a tots els pilots que hi vulguin participar i també estan disponibles els reglaments de totes les categories.

El fet que les classes hagin augmentat farà que també canviï el format de l’esdeveniment, que a partir de la propera edició es farà en dues jornades. Els dissabtes serà el torn dels vehicles GS, GS2 i dues rodes motrius, mentre que els diumenges, els cotxes que cor­reran sobre el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa seran els car cross i side by side, fins al migdia, quan acabi la competició.

tracking