El Reial Madrid fa oficial la firma de Solari fins al 2021

El club blanc aposta per la continuïtat d’un entrenador de la casa

El Reial Madrid fa oficial la firma de Solari fins al 2021EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid va fer oficial ahir la continuïtat de Santiago Solari com a inquilí de la banqueta blanca fins al juny del 2021. El club va emetre un comunicat en què confirmava el nomenament del relleu de Julen Lopetegui com a tècnic del primer equip les tres properes temporades.

D’aquesta manera, quedava confirmada l’aposta des de Concha Espina per un entrenador que coneix la casa, prové de dirigir al Reial Madrid Castella, i que està considerat com un home de club.

Solari ha opositat per la seva continuïtat amb força i no només pel seu bon feeling amb els pesos pesants del vestidor, sinó per haver esborrat d’un cop de ploma la crisi de resultats que va provocar la destitució de Lopetegui ara fa quinze dies. Amb Solari, el Madrid ha enllaçat quatre victòries consecutives; Melilla a la Copa del Rei (0-4), Valladolid (2-0) i Celta (2-4) a la Lliga i Viktoria Plzen (0-5) a la Champions League.

Tècnics com Antonio Conte o Roberto Martínez van arribar a aparéixer en les travesses, especialment l'italià, del qual es va arribar fins i tot a donar per fet la seva arribada al club blanc.

tracking