Motociclisme

El Martimotos.com participa al Gran Premi de Macau

El Martimotos.com participa al Gran Premi de Macau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip del país Martimotos.com participarà aquest cap de setmana a la 65a edició del Gran Premi de Macau, una de les curses urbanes de motociclisme més importants del món. L’escuderia andorrana, que serà una de les deu debutants d’enguany, prendrà part de la carrera amb una Yamaha R1 que estarà pilotada per Raül Torras.

La cursa es disputa al traçat urbà de Da Guia, de 6,1 quilòmetres, i el Martimotos.com serà un dels 28 equips participants a la prova gràcies a què ha rebut la invitació per part de l’organització, que és l’única manera de poder competir a Macau.

El Team Manager de l’equip, Martí Martínez, va manifestar que “tenir l’oportunitat de formar part del selecte grup d’equips convidats al Gran Premi de Macau era una oportunitat que no podíem desaprofitar”, i va afegir que “la moto està a apunt i creiem que es pot adaptar molt bé a aquest traçat tan exigent, amb moltes pujades i baixades, frenades importants i zones molt tècniques.”

L’acció al traçat asiàtic arrencarà demà amb la disputa dels entrenaments lliures, divendres serà el torn de la sessió de qualificació, mentre que la cursa del 65è Gran Premi de Macau se celebrarà dissabte a les 9.30 hores (hora andorrana).

tracking