Solari debuta amb golejada a la Champions

El Reial Madrid es va imposar clarament al Viktoria Plzen en un matx on va destacar Benzema

Santiago Solari segueix comptant els seus partits per victòries des que es va estrenar a la banqueta del Reial Madrid. El conjunt blanc es va imposar ahir al Viktoria Plzen i amb aquest, ja són tres els triomfs del tècnic argentí al capdavant de l’equip. Els seus homes s’enfrontaven al que era el rival més assequible de la fase de grups de la Lliga de Campions i com era de preveure, es van endur els tres punts del Doosan Arena, a més, ho van fer amb una contundent golejada i deixant molt bones sensacions sobre el terreny de joc. El Madrid va arrencar el matx relativament fred, però de seguida es va fer amb el control del joc. La superioritat dels espanyols es va confirmar quan Karim Benzema va fer el primer gol als vint minuts de joc després d’una gran acció individual on va superar dos defenses abans de batre el porter local. Amb la llauna oberta i l’equip amb confiança, els blancs van mantenir el seu rival a ratlla i van prémer encara més l’accelerador, Casemiro confirmava el bon moment quan només tres minuts després rematava al fons de la xarxa un córner que havia servit Toni Kroos.

La golejada blanca es veia a venir i la debilitat txeca era evident, novament Benzema a passada de Bale i el mateix jugador gal·lès, van fer pujar un 0-4 que deixava el duel vist per a sentència abans del descans. La maneta madridista la va completar Toni Kroos a l’equador del segon temps.

Amb el resultat d’ahir, els homes de Solari es mantenen com a primers del grup G amb 9 punts, els mateixos que té la Roma que, també ahir, es va imposar per 1 a 2 al CSKA de Moscou. El conjunt rus és tercer amb quatre punts i tanca el grup el Viktoria Plzen amb només un.

De la jornada de Champions, també destaquen la victòria del València per 3 gols a 1 sobre el Young Boys, el triomf del Manchester United al camp de la Juventus per 1 a 2 i una nova golejada del Manchester City de Pep Guardiola, que ahir va trobar en el Shakhtar Donetsk una nova víctima a la qual va vèncer per un contundent 6 a 0.