El Jenlai queda exclòs de la Lliga Unida

El Comitè de Competició ho va decidir dimarts emparant-se en l’article 42.2

El Jenlai queda exclòs de la Lliga UnidaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Competició de la FAF (Federació Andorrana de Futbol) va decidir en la seva reunió de dimarts excloure el CE Jenlai de la Lliga Unida, la segona categoria del futbol nacional.

Etiquetes:

La resolució cita l’article 42.6 del Reglament del Règim Jurisdiccional, Esportiu, Competitiu, Disciplinari i Ètica de la FAF, que diu que “el club que en el decurs d’una mateixa temporada sigui sancionat tres cops amb la pèrdua del partit pel fet de no presentar el nombre mínim de jugadors serà exclòs de la competició”.

El reglament diu que amb menys de set jugadors no es pot jugar un partit, o s’ha de donar per finalitzat si és durant el transcurs del matx. A la cinquena jornada, el Jenlai es va presentar amb vuit jugadors, i al descans ja no van sortir a jugar la segona meitat. La setmana següent només tenien cinc jugadors i el matx ja no va començar, i a l’última jornada van quedar-se amb sis efectius al tram final del matx contra l’Atlètic Escaldes després que un dels futbolistes abandonés el partit quan el marcador reflectia un contundent 0-25.

La resolució del Comitè de Competició ha agafat de sorpresa el tècnic del Jenlai, Jordi Pascual, que va assegurar que “personalment no ho esperava i no ho entenc”, i va afegir que “una cosa és el que diu el comitè, que és respectable però crec que no és així”. Pascual argumenta que “només no ens hem presentat a un partit”, però el reglament posa en el mateix sac el fet de no presentar-se al de quedar-se amb menys de set jugadors durant el partit, fet que ha acabat comportant l’exclusió. A més, segons l’article 42.1 b), si el club en qüestió està a l’última categoria, com és el cas, no podrà competir la temporada que ve, i si decideix fer-ho a la següent, no podrà pujar de categoria.

Pascual va manifestar que el president no té intenció de recór­rer el dictamen de la FAF. El Diari es va intentar posar en contacte amb ell, però no va ser possible.

tracking