El Barça perdona l'Inter però ja és a vuitens

Icardi al minut 87 va igualar el gol de Malcom al 83 en un duel amb clar domini blaugrana

El Barça va aconseguir ahir a Milà el passi de manera matemàtica als vuitens de final de la Lliga de Campions tot i acabar empatant contra l’Inter. Valverde no va arriscar i va deixar Messi a la grada per evitar ensurts, però el conjunt blaugrana va sortir igualment endollat des del primer segon i ben d’hora s’hauria pogut avançar amb un gol de Luis Suárez que Handanovic va evitar. Aquesta va ser la tònica general del matx, amb el porter interista evitant en una i altra ocasió els intents dels blaugrana per avançar-se.

A la segona part el guió no va canviar, amb el Barça disposant de les ocasions més clares, però sense la punteria necessària per marcar. Tot feia apuntar a un empat sense gols, però Malcom, que acabava d’entrar al camp, va aconseguir el 0-1 al minut 83 després d’una bona jugada individual. Però quan els blaugrana ja quasi celebraven la victòria, Mauro Icardi va empatar el matx només quatre minuts després per signar el definitiu 1-1.

A la resta de grups, l’Atlètic de Madrid va superar el Dortmund 2-0 i va posar peu i mig a vuitens. Més complicat ho té el PSG, que ocupa el tercer lloc després d’empatar 1-1 contra el Nàpols, i el triomf de l’Estrella Roja 2-0 davant del Liverpool. Per últim, al grup D el Porto va encarrilar el passi a vuitens després de golejar 4-1 el Lokomotiv de Moscou.

Avui serà el torn del Reial Madrid que visita el Viktoria Plzen en el que serà el debut de Santiago Solari com a tècnic a la Lliga de Campions, en una jornada en què també destaca el Juventus-Manchester United.