EUROCUP

Toca guanyar

El MoraBanc Andorra torna a l’Eurocup amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria i amb les bones sensacions

El MoraBanc guanya al Brescia LeonessaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la tempesta acostuma a arribar certa calma. Les cares del cos tècnic i els jugadors del MoraBanc Andorra es veuen més destensionades, i després d’analitzar la derrota davant l’Herbalife i la situació, tothom és conscient que per tornar a competir l’equip ha de recuperar forçosament les millors sensacions. “Hem de saber què hem deixat de fer bé i ho hem de recuperar. Demà [per avui] tenim una gran oportunitat”, argumenta el tècnic tricolor, Ibon Navarro. Guanyar avui el Ratiopharm Ulm (20.00h) suposaria una injecció de tranquil·litat i recuperar bona part de la confiança del grup.

L’entrenador vitorià assegura que “no és un problema d’actitud, ni de bon tros, el problema és que no juguem com entrenem”. “Tinc ganes de veure com responem i si som capaços de tornar a fer en un partit el que fem als entrenaments”, afegeix. Navarro se sincera i afirma que “no deixa de ser una mica frustrant que l’equip ofereixi una cara als entrenaments, que et fa tenir molta confiança als partits, i després no podem oferir la mateixa imatge. Sobretot als dos últims enfrontaments de lliga”. El tècnic no va voler analitzar les dures paraules del director general, Francesc Solana, envers els jugadors després del partit a Gran Canària, però sí va subratllar que “som un equip i ens hem de posar les piles, però hi ha part de culpa dels jugadors i de l’entrenador”. “Soc el màxim responsable del rendiment dels jugadors i no estem veient la millor versió d’alguns d’ells, però entenc que durant la temporada hi ha pics de forma”, raona. El grup sembla a poc a poc haver netejat la ment després de les tres derrotes consecutives i de la desfeta al Gran Canària Arena. Una ensopegada dura i que ha fet mal. David Jelinek afirma que “estem aixecant el cap” i que “després de reunir-nos, visionar el partit i analitzar la derrota, som conscients que vam estar molt per sota del nostre nivell”. El Ratiopharm Ulm es presenta al Poliesportiu sense conèixer la victòria a la Bundesliga i havent donat una de freda i una altra de calenta a l’Eurocup. Va superar el Galatasaray al Ratiopharm Arena però no va ser capaç de fer-ho davant l’AS Mònaco, també a la seva pista. Navarro assegura que el Ratiopharm és un equip “molt reconeixible”, que manté el mateix entrenador des de fa set anys, Thorsten Leibenath, i que és un bloc “molt complicat”.

David Walker és baixa segura i podria tenir els seus primers minuts de temporada dissabte davant l’Iberostar Tenerife.

DOS PARTITS ON EL PÚBLIC HA DE JUGAR UN PAPER IMPORTANT

ANDORRA LA VELLA. Ha arribat el moment que el Poliesportiu presenti l’ambient de les grans ocasions. El MoraBanc Andor­ra afronta aquesta setmana dos partits a la bombonera, el d’avui a l’Eurocup davant el Ratiopharm Ulm, i dissabte a la Lliga Endesa contra l’Iberostar Tenerife, on l’aficionat ha de jugar un paper importantíssim. Després de les quatre derrotes consecutives, tres a l’ACB, els andorrans volen recuperar la seva millor versió i les sensacions de la pretemporada i de l’inici del curs. I, en aquest sentit, l’afició sempre juga.

tracking