automobilisme

Montellà s'imposa a Arenys de Munt

El pilot de l’ACA va fer-se amb el triomf absolut la Pujada al Coll del Pollastre

Montellà s'imposa a Arenys de MuntFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Montellà va aconseguir la victòria absoluta a la Pujada al Coll del Pollastre, disputada a la localitat catalana d’Arenys de Munt. El jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra va aconseguir el triomf amb el seu Speed Car GT-R CM/PR amb un crono de 2’05”0794 i va avantatjar a Jordi Gaig en quasi dos segons.

Tot i la victòria final, no va ser una jornada senzilla per Montellà, ja que al final de la primera pujada va tenir un toc amb una tanca, però va poder reparar els desperfectes del seu cotxe i sortir a la segona mànega on va certificar el meritori triomf. Després de la prova, el pilot va destacar que “el treball de l’equip i dels que van ajudar a solucionar el problema va ser impecable, i vaig sortir a l’última pujada amb la responsabilitat d’agrair-los el treball fet i, al final, vaig poder aconseguir el triomf”. Montellà va cloure que “va ser un matí intens, vaig baixar de dos minuts a la tercera pujada d’entrenaments, vaig tenir un toc considerable i finalment vaig poder guanyar la prova. Més varietat impossible”.

La Pujada al Coll del Pollastre també va ser profitosa per Gerard de la Casa, que va aconseguir el tercer lloc a la classificació absoluta, i la segona plaça a la categoria de turismes amb un temps de 2’13”977. El del Principat va aconseguir pujar al podi amb un cotxe no habitual, ja que no va competir amb el Subaru Imprezza, sinó que va fer-ho al volant d’un Seat Ibiza Kit Car. Després de la prova, De la Casa va manifestar que “feia setmanes que no competíem i vam decidir reservar el Subaru per a pròxims compromisos”, i va afegir que “crec que vam competir bé i vam poder repetir podi tant en absolut com en turismes”.

tracking