Julen Lopetegui es juga el seu càrrec davant el Viktoria Plzen

El primer ‘match ball’ per al tècnic marca l’avantsala de l’enfrontament davant la
ventafocs del grup

Julen Lopetegui es juga el seu càrrec davant el Viktoria PlzenReal Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La crisi de resultats i joc que envaeix el Reial Madrid i el futur del tècnic Julen Lopetegui ha esquitxat de ple la prèvia del partit que es disputa aquesta nit al Santiago Bernabéu (21.00h). L’encara entrenador blanc viurà davant el Viktoria Plzen, la ventafocs del grup G, el seu primer match ball, ja que el seu càrrec penja d’un fil. Un dels futbolistes fetitxe de Lopetegui, Isco, va sortir ahir en defensa del tècnic basc. “Seria una bogeria [fer fora l’entrenador]. Cal deixar-lo treballar, perquè caldria fer-nos fora a tots, no només l’entrenador. Confio que junts podem fer un any magnífic.” El mitjapunta malagueny va afegir que “no crec que la premsa tingui el poder de fer fora un entrenador, però la polèmica que voleu crear no existeix”.

Isco va aprofitar per enviar un missatge clar al voltant de la manca de gol de l’equip i les contínues al·lusions de l’entorn a Cristiano. “No podem buscar la solució fora d’aquest club, sinó dins, perquè n’hi ha moltes i de molt bones. No podem estar plorant per algú que no ha volgut ser aquí”, en clara referència al portuguès. El Madrid necessita superar el Plzen i una ensopegada del CSKA davant la Roma per recuperar el lideratge del grup.

Pel que fa a la resta de la jornada, també a les 21.00 hores, hi ha un interessant Manchester United-Juventus, amb el retrobament entre Mourinho i Ronaldo. A la mateixa hora, el Benfica visitarà l’Ajax, al grup E, i el Manchester City de Pep Guardiola s’enfronta a Donestk al Shakhtar. Demà, torn per al Barça, sense Messi, que rebrà l’Inter de Milà al Camp Nou i per gaudir d’un PSG-Nàpols, Lokomotiv Moscou-Porto i Borussia Dortmund-Atlètic de Madrid.

tracking