“Estic preocupat i decebut”BCA

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

La cara del tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, ho deia tot en el moment de la reflexió post partit. Navarro, molt dolgut, es va mostrar “decebut i molt preocupat”. L’entrenador vitorià va assegurar que el fluix inici ja va condemnar i arrossegar l’equip. “Hem estat molt tous en defensa i ells han desplegat tota la seva fortalesa física. Sabíem que ho farien i ho han fet. I no hem sabut contrarestar-ho”, va lamentar.

El tècnic tricolor va insistir que estava “decebut amb l’energia amb la qual hem començat el partit”. “Marxo molt preocupat per la forma d’encarar l’enfrontament i la nostra nul·la reacció”, va sostenir. Navarro va ampliar el seu discurs i no amagava el seu estat anímic. “Falta frescor física i mental per poder recuperar sensacions. En defensa no som ni l’ombra del que hem de ser”, va lamentar. “Falta responsabilitat en l’u contra u i energia. Hem de buscar solucions i aviat.”

L’entrenador vitorià va destacar que l’Herbalife “ens ha passat per sobre i no hem sabut fer res per corregir-ho. No hem estat capaços de tenir cap reacció”. El tècnic va comentar que l’equip va jugar “amb ansietat”, va fer llançaments erronis i es va mostrar “desorganitzat en el balanç defensiu”.

El rival

“El Morabanc té un equip de copa i play-off”

Salva Maldonado

L’entrenador de l’herbaliFe gran canària, Salva Maldonado, va destacar el mèrit del seu equip més enllà del demèrit del MoraBanc. “Hem fet un partit intens i hem estat molt regulars”, va indicar. El tècnic barceloní va comentar que la victòria “és important per la nostra confiança” i que l’Herbalife havia estat “sòlid” i que no “hem deixat respirar el MoraBanc”. Maldonado va exposar que “hem fet un bon partit, amb molt de ritme i aportació de molts jugadors”. “Ha estat més mèrit nostre i no els hem deixat recuperar-se”, va insistir.

Jugadors

Oliver Stevic, Pivot del MoraBanc

“Ha estat un desastre”

El capità, que va ser dels pocs jugadors que es van salvar, estava molt decebut i va ser molt crític. “Ha estat un desastre. Hem sortit caminant i hem de reflexionar tots.” “No hem competit i no hem demostrat ser un equip d’Eurocup”, va explicar.

Rafa Luz, Base del MoraBanc

“Hem de reflexionar”

El base va lamentar que “venim de tres derrotes seguides” i també va assegurar que “ha arribat el moment de reflexionar i analitzar què està passant”. Luz va afegir que “hem de recuperar sensacions i competir per complir els objectius marcats”.

tracking