Curses de muntanya

L'Skyrace Comapedrosa se celebrarà el 28 de juliol

L'Skyrace Comapedrosa se celebrarà el 28 de juliolXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Skyrace Comapedrosa tornarà a formar part de la Copa del Món de curses de muntanya, les Migu Run Skyrunner World Series, i l’edició del 2019 se celebrarà a Arinsal el 28 de juliol segons el calendari que va fer públic ahir l’organització del Campionat.

De cara al 2019, el certamen tindrà novetats, ja que hi haurà una única classificació en lloc de les dues que hi havia ara (Sky Classic i Sky Extra). Això farà que el calendari s’ampliï respecte a temporades anteriors i hi hagi 15 curses que es jugaran a 11 països diferents.

La primera cursa serà el 21 d’abril al Japó amb la disputa de la Mt. Awa Skyrace, i la temporada de curses regulars acabarà el 5 d’octubre amb l’Skyrace Pirineu, que es correrà a Bagà. Com ja passava a les anteriors temporades, hi haurà curses amb bonus que repartiran més punts per a la classificació general, com va ser el cas de l’Skyrace Comapedrosa l’any passat, tot i que encara no s’ha confirmat quina de les cites del calendari seran.

Una altra de les novetats de cara al 2019 és la creació de l’Sky Masters, una prova que es farà a mitjans d’octubre i que encara no té seu. Aquesta cursa reunirà els corredors que obtinguin els millors resultats al llarg de la temporada.

tracking