La selecció sub-21 perd amb claredat a Chesterfield (7-0)

Tot i encaixar set gols, el porter Pires va ser el millor andorrà

La selecció sub-21 perd amb claredat a Chesterfield (7-0)FAF

El seleccionador andorrà, Justo Ruiz, ja va avisar a la prèvia de quin tipus de partit hauria de gestionar la selecció al Proact Stadium de Chesterfield. Domini aclaparador dels Three Lions, intentar treballar molt les ajudes i donar les mínimes facilitats en defensa. Anglaterra no va tenir pietat d’Andorra i va facturar el partit per 7 a 0. Un resultat ampli i que mostra la superioritat del líder del grup, que va aconseguir matemàticament el seu bitllet per a l’Europeu d’Itàlia 2019. Els tricolors van aguantar 8 minuts, i malgrat les grans intervencions del porter Pires –el millor jugador andorrà– Lookman i Konsa van posar un 2-0 parcial abans de la mitja hora. Els pross colpejaven per tercera vegada amb una acció de Calvert-Lewin a l’avantsa- la del descans. Andorra competia però patia a l’hora de treure aigua.

Als quatre minuts de la represa, Calvert-Lewin transformava un penal i feia el quart pels anglesos.

El migcampista del Manchester United, Phil Foden, que va fer el seu debut amb la selecció anglesa, s’erigia en botxí andorrà amb les seves assistències. Solanke, el jove futbolista del Liverpool, signava el cinquè en una acció on els defensors tricolors van demanar fora de joc. Ja a l’afegit, Nelson i Cristian Garcia en pròpia porta tancaven el marcador.