BÀSQUET 3X3

Andorra obre els Jocs de la Joventut amb dues derrotes

Els del Principat van caure contra Nova Zelanda en un partit competit i no van tenir cap possibilitat davant d’Ucraïna

Andorra obre els Jocs de la Joventut amb dues derrotes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dur inici d’Andorra als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires. La selecció masculina de bàsquet 3x3 va patir dues derrotes contra els dos rivals més forts del grup B: Nova Zelanda, contra qui va caure 21 a 16, i Ucraïna, amb qui va perdre per un clar 22 a 5.

En el primer partit, els del Principat van plantar cara gairebé en tot moment als Tall Blacks, que van plantejar un duel amb un ritme altíssim tant en joc com en anotació, la prova d’això és que el matx no va arribar als 10 minuts totals, ja que el 21 a 16 final va pujar al marcador moments abans.

A la tarda, els andorrans van saltar a la pista havent deixat bones sensacions, però Ucraïna no els va donar cap mena d’opció. La superioritat física d’Ihor Serheiv, el sostre del torneig amb 2,09 metres d’alçada, i l’encert del canoner Illia Zaiets, que va firmar un espectacular 4 de 6 en llançaments de més enllà dels 6,75, van condemnar la selecció. El 22 a 5 final reflecteix de manera clara la superioritat del combinat rival.

La selecció femenina, debuta avui davant França –15.30 h– i en el segon enfrontament, es veurà les cares amb Mèxic –17.30 h–. Tornant als nois, cal destacar que a hores d’ara són, juntament amb Veneçuela, l’únic equip del grup que encara no ha guanyat.

tracking