ACB LLIGA ENDESA

Això no s'atura

El MoraBanc afronta la visita al Palau Blaugrana menys de 48 hores després del triomf a l’Olímpic de Badalona

Això no s'atura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé sense temps per gaudir i assaborir el triomf al Palau Olímpic de Badalona, el MoraBanc Andorra té un nou repte encara més complicat, sobre el paper, amb la visita aquesta tarda al Palau Blaugrana, i possiblement els del Principat necessitaran fer un pas més si volen tornar amb el triomf cap a casa. Almenys així ho veu Ibon Navar­ro, que ahir va manifestar que “després d’analitzar el partit, tenim algunes coses a millorar si volem competir al Palau”.

L’últim record sobre un parquet amb el conjunt blaugrana pel mig va ser especialment positiu, i és que no fa ni un mes els tricolors es van proclamar campions de la Lliga Catalana després d’escombrar el Barça al Barris Nord de Lleida per un contundent 76 a 94. La teoria diu que aquell partit tindrà poc a veure amb el que es disputarà aquesta tarda sobre la pista. De fet, Ibon Navarro va admetre ahir que “la final de la Lliga Catalana ens resta alguna possibilitat de sorprendre’ls, però crec que nosaltres podem fer les coses millor que aquell dia”. Tot i això, va agregar que “van veure que som un equip que si estem encertats podem competir i guanyar-los, i del que es tracta ara és de ser capaços de fer-ho sense estar encertats, tal com ens va passar divendres passat contra el Divina Seguros Joventut”.

I quina és la recepta per intentar aconseguir el triomf? Pel vitorià, “hem de mantenir un nivell d’energia i concentració molt alt contra un equip que és físicament superior a nosaltres en totes les posicions”. A més, el tècnic va remarcar que s’ha “d’equilibrar la diferència física amb concentració, intel·ligència i energia”.

El d’avui tot just serà el quart partit oficial del MoraBanc Andor­ra amb Ibon Navarro, i el tècnic creu que l’equip encara té molt marge de millora, “especialment en atac”, i reconeix que “anem trobant algunes coses, posant molts pedaços pels problemes físics, però és bo que tinguem formes de solucionar-los i això ens ajuda a créixer”.

Jugar dos partits en menys de 48 hores no sembla la millor manera per intentar guanyar al Palau, però des del vestidor tricolor admeten que el triomf a Badalona dona un plus de motivació. El capità, Oliver Stevic, va assegurar que “la visita al Palau s’encara d’una altra manera. Arribem amb bones sensacions i anirem a intentar guanyar”, mentre que Diagne va manifestar que “si gua­nyes afrontes el següent partit millor, amb encara més ganes i més confiança”.

PENDENTS DELS PROBLEMES ESTOMACALS D'ANDREW ALBICY

EA la prèvia del matx contra el Joventut, Ibon Navarro va avisar que Andrew Albicy no estava al cent per cent per uns problemes estomacals que arrossega des d’abans del partit d’Eurocup contra el Galatasaray. Després de vèncer la Penya, el tècnic va explicar que el base encara continuava amb molèsties. Albicy hauria d’estar disponible per jugar el duel d’aquesta tarda al Palau Blaugrana, tot i que no estarà al màxim de les seves capacitats i, segons va explicar el tècnic, “només pot estar dos o tres minuts seguits a la pista”.

tracking