Montañesa - FC Andorra: duel de necessitats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita avui al migdia el camp de la Montañesa amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de sumar un dels últims sis punts disputats. La fita no és senzilla, ja que els barcelonins, igual que els andorrans, són un dels equips de la zona baixa de la classificació del grup 2 de primera catalana, sumen 5 punts. Tornar a guanyar comença a ser vital per als de Richard Imbernon, que a hores d’ara són tercers per la cua, amb només 4.

Un fet clau per sortir de Barcelona amb el triomf és que els del Principat aconsegueixin deixar la porteria a zero, quelcom que l’any passat els caracteritzava, però que enguany està costant molt, fins al punt de ser el segon equip més golejat. “En anys anteriors ens caracteritzava encaixar poc, aquest any estem encaixant molt i ho hem de solucionar, però no és un problema de la defensa o el porter, sinó col·lectiu”, explicava ahir en la roda de premsa prèvia el meta Xisco Pires. Fent referència al rival, Pires espera una Montañesa que plantegi un partit molt directe, enviant moltes pilotes a l’àrea i aprofitant les segones jugades.

Richard Imbernon no podrà comptar avui amb els lesionats Ludo i Betriu. A més, l’FC Andor­ra té la baixa ja coneguda d’Aaron Sánchez, que no podrà vestir-se de curt fins al gener.

tracking