A Istanbul sense por

El MoraBanc aterra avui a la capital turca amb la intenció d’exhibir la màxima ambició en el debut de demà a l’Eurocup

A Istanbul sense porBC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribat el moment de permutar la competició i de treure el precinte a la segona participació a l’Eurocup consecutiva, el MoraBanc Andorra ha d’enarborar més que mai la bandera del seu eslògan. L’equip andorrà, revitalitzat per la victòria davant l’UCAM en l’estrena a la Lliga Endesa, portarà gravat al front el Mai Por quan aterri avui a Istanbul i trepitgi demà el parquet del Sinan Erdem Dome de la capital turca.

Etiquetes:

“No jugarem amb la idea que no tenim res a perdre. Anirem a guanyar el Galatasaray i amb tota l’ambició del món.” Són paraules d’Ibon Navarro, el tècnic tricolor que mostra clarament les intencions del MoraBanc de cara al compromís de demà. “És un rival d’Eurolliga i necessitem competir al màxim”, adverteix el vitorià, que destaca alguns aspectes que ja va exposar divendres. “Tenim molt marge de millora, en atac i en defensa. Divendres vam fer coses evitables, com encaixar punts massa fàcilment. Almenys, 13”, comenta Navarro. “Per la nostra filosofia de joc, per respecte al nostre joc, no ens podem permetre rebre tres cistelles seguides que ens fan per manca de concentració”, insisteix de manera ferma l’entrenador tricolor. Una setmana de tres partits on, segons Navarro, “s’ha d’aprofitar al màxim el temps als avions, els aeroports, hotels i reunions amb vídeo”. En la mateixa línia es troba Rafa Luz. El base brasiler reconeix que l’equip ha de millorar, que s’ha d’acabar de conjuntar i que tres partits en sis dies sense gaire temps per entrenar s’han de saber tirar endavant “amb treball de vídeo i aprofitar tota la càrrega física i el treball que hem fet durant la pretemporada”. El director general del club, Francesc Solana, remarca que “l’equip està preparat per afrontar aquesta setmana tres partits, i espero que s’ofereixi la millor cara”. “Ja comença el ritme i, pràcticament fins al Nadal, estarem jugant dimecres i diumenge i l’equip ja es va confeccionar amb aquesta idea. Per això tenim aquesta amplitud de plantilla”, apunta Solana. Ibon Navarro s’ha emportat onze homes a Istanbul –no es cobreix l’absència de David Walker per lesió– i aquesta tarda l’equip s’exercitarà a l’escenari del partit.

PREOCUPACIÓ PER L'ESTAT DEL PARQUET DE L'ALAY

ANDORRA LA VELLA. Les darreres pluges han deixat malmesa algunes zones del parquet del pavelló Joan Alay. Allà s’han de disputar competicions dels Special Olympics, han d’entrenar els 300 nens de la base del MoraBanc i el primer equip té previst entrenar-hi dijous.

tracking