Això no para

Sense temps d’assaborir l’agònica victòria davant l’UCAM, el MoraBanc viatja demà a Istanbul per reptar dimarts el Galatasaray

Això no paraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre l’equip encara està paint la victòria de divendres al Poliesportiu davant l’UCAM Múrcia (78-76) i sense temps perquè Stevic i la plantilla es treguin el confeti de sobre, la dictadura del calendari estén les seves urpes sobre el MoraBanc Andorra. Això no para i no val a badar. No hi ha temps per recrear-se en un triomf agònic, taquicàrdic i, des d’avui, el grup té la mirada i el cap posats en el debut a l’Eurocup. La visita de dimarts al Sinan Erdem Dome, una de les pistes més calentes del panorama continental, per enfrontar-se al Galatasaray Spor Kulübü és un inici d’aquells que cal afrontar amb serenitat i confiança. Si el repte europeu no fos suficient, l’equip tricolor ha de visitar l’Olímpic de Badalona, divendres, per jugar davant el Joventut i el Palau Blaugrana, diumenge, per reptar l’FC Barcelona Lassa. Tot plegat en una setmana exigent i dura. Per cordar-se el cinturó.

Etiquetes:

El partit de Lliga Endesa va deixar clarobscurs en l’equip. Evidentment, és la primera jornada i hi ha aspectes a corregir i millorar, tal com va apuntar l’entrenador, Ibon Navarro, i el gruix de la plantilla. Aspectes com el balanç defensiu, sobretot en el primer quart, que va permetre l’UCAM anotar amb facilitat. Cargolar la defensa en camp obert i mantenir la intensitat oferta en atac. David Jelinek va reconèixer que davant l’equip universitari “hem sabut fer el nostre joc i hem sabut patir per poder treure endavant el partit”. Ajustar la defensa ho ha d’acabar de donar el temps i que l’equip s’acabi de conjuntar. “Queda molt camí per recórrer i tenim temps per millorar. Hem tingut moments de bon joc, però en defensa els hem deixat fer accions molt fàcils”, remarcava Jelinek. Davant el Galatasaray, la quota d’opcions de l’equip andor­rà, ha de tornar a passar per ser més estables en defensa i mantenir la millor versió en l’aspecte anotador. L’Eurocup serà una excel·lent prova de foc. Una competició il·lusionant i on Navarro, tal com es presenta la setmana, haurà de jugar més que mai amb les rotacions. El tècnic vitorià, en la seva lògica línia d’exigència envers el seu grup de jugadors, ja va apuntar en la compareixença posterior al partit davant l’UCAM que un dels punts positius que extreia del triomf és que el MoraBanc “no només pot jugar millor, sinó que ho pot fer molt millor”. Una setmana amb tres partits on l’equip gairebé seguirà treballant per acabar de conjuntar-se i polint detalls, competint al parquet davant tres rivals complicats. El calendari no perdona i la competició exigeix estar tensat constantment i sense temps a gaudir d’una victòria. L’UCAM i el short roll guanyador d’Stevic ja són història. El futur immediat el marquen Galata, Penya i Barça.

tracking