Curses de muntanya

Ferran Teixidó competirà a la Vertical de la Grand Serre

Ha inclòs la cursa al calendari per la posició i l’estat de forma actual

Ferran Teixidó competirà a la Vertical de la Grand SerreVK WORLD CIRCUIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Teixidó disputarà finalment aquest cap de setmana la Vertical de la Grand Serre a França. Aquesta és la penúltima cursa del Vertical Kilometer World Circuit i no entrava al calendari inicial, però la FAM (Federació Andorrana de Muntanya), va anunciar ahir que sí la correria “vist el seu estat de forma i la posició que ocupa a la general”.

I és que Ferran Teixidó és a hores d’ara el líder del Vertical Kilometer World Circuit, i l’única manera de mantenir-se a dalt de tot és disputar les dues curses que resten. A la d’aquest diumenge també hi participarà el màxim perseguidor del del Principat a la classificació general, el suís Pascal Egli, que té 439 punts, pels 458 de Teixidó.

Degut a la reglamentació del circuit, que només té en compte els sis millors resultats de la temporada, Teixidó necessita acabar la cursa de diumenge entre els deu primers classificats per millorar el seu pitjor resultat del curs (11a posició a Marone) i així poder sumar punts reals a la classificació. Egli, en canvi, només ha corregut cinc curses del circuit vertical, i tot els punts que obtingui es sumaran directament a la classificació.

tracking