Inici exigent i atapeït

El MoraBanc Andorra s’estrena aquest divendres a l’ACB contra l’UCAM en el primer de quatre partits en deu dies

Inici exigent i atapeïtFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres hauran passat 120 dies des de l’últim matx oficial del MoraBanc Andorra. Quatre llargs mesos des de la der­rota al Palau Blaugrana contra el Barça que va suposar l’eliminació dels tricolors del play-off de la Lliga Endesa. Divendres aquest comptador es posarà a zero amb l’estrena de la temporada dels del Principat contra l’UCAM Múrcia, però alhora se n’engegarà un altre, perquè els homes d’Ibon Navarro tindran un inici de curs més que exigent amb la disputa de quatre partits en els deu primers dies de competició.

Etiquetes:

El duel contra l’exequip de l’actual tècnic del MoraBanc obrirà un carrusel de partits que començaran a marcar on pot estar el MoraBanc Andorra aquesta temporada 2018-2019. L’estrena aquesta temporada serà divendres al Poliesportiu en un horari poc habitual (19.15 hores), però després vindrà una setmana complicada i exigent amb tres partits lluny del Principat.

El primer d’aquests duels serà dimarts 2 d’octubre a Istanbul contra el Galatasaray en el que suposarà el debut a l’edició d’enguany de l’Eurocup. Una competició en què l’objectiu és superar l’actuació de l’any passat i passar la primera ronda de la competició, tal com han explicat tant des de la directiva com des del cos tècnic aquest estiu. Tot seguit arribarà una doble jornada d’ACB lluny del Poliesportiu en menys de 48 hores, i amb el viatge de tornada d’Istanbul inclòs.

Els tricolors visitaran l’Olímpic de Badalona per enfrontar-se a la Penya el divendres 5 d’octubre a les 20.45 hores, i diumenge 7 a les 17 hores jugaran al Palau Blaugrana per tancar uns primers deu dies de curs frenètics.

El tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, és conscient de l’inici complicat, i va assegurar que “físicament estem bé”, i va agregar que “hem fet dues setmanes molt dures de càrrega i ara hem abaixat una mica el peu per arribar el millor possible als primers deu dies de competició on tenim quatre partits”. A més, el tècnic va assegurar que “serà una temporada dura pel nivell dels rivals i de les competicions, però també som conscients del nostre potencial”. Per últim va declarar que “si treballem bé com hem fet a la pretemporada, crec que tindrem un bon any”.

Via Moda vestirà el cos tècnic

El club va anunciar ahir un acord de patrocini amb Via Moda per vestir el cos tècnic durant els partits. La reglamentació de l’ACB obliga que l’staff llueixi vestit durant els duels, i gràcies a aquest acord, Ibon Navarro i el cos tècnic lluiran vestits de la marca Hugo Boss.

El president de l’entitat tricolor, Gorka Aixàs, va assegurar que “no només hem canviat de roba esportiva, sinó que als nostres tècnics també els hem volgut donar el salt de qualitat que es mereixen”.

EL MORABANC ANDORRA TANCA LA PRETEMPORADA COM EL TERCER MILLOR EQUIP DE LA LLIGA ENDESA

Ibon Navarro i els jugadors han repetit en diverses ocasions aquests dies que els resultats a la pretemporada no serveixen per res, però la realitat és que el MoraBanc Andorra és el tercer millor equip de l’ACB durant aquest estiu. Els tricolors han acumulat un balanç de sis victòries i una sola derrota durant la pretemporada. Aquests números suposen un 86% d’efectivitat, i els situa en tercera plaça de la hipotètica classificació de pretemporada. Els d’Ibon Navar­ro només estan superats per Madrid i Tenerife, amb ple de triomfs. Els madrilenys han guanyat els cinc partits que ha jugat, i el Tenerife els quatre. El primer rival a la Lliga Endesa, l’UCAM, ha guanyat sis partits i n’ha perdut tres.

tracking