L'Inter d'Escaldes supera el Vall Banc i és el nou líder (1-0)

El conjunt blau-i-negre va derrotar el vigent campió amb un gol de penal i és l’únic equip que ha guanyat els dos partits

L'Inter d'Escaldes supera el Vall Banc i és el nou líder (1-0)FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inter Club d’Escaldes és el nou líder de la Lliga Multisegur Assegurances després de superar ahir al partit més destacat de la segona jornada de la competició el Vall Banc Santa Coloma. El duel es va acabar decidint a favor del conjunt escaldenc gràcies a un penal que Sergio Moreno va marcar al minut 78 i que va donar la segona victòria del curs al conjunt que dirigeix des d’aquesta temporada Adolfo Baines. A més, amb aquesta derrota, el Vall Banc cau a places de descens.

Etiquetes:

La segona plaça està compartida pel Tic Tapa Sant Julià i la UE Santa Coloma. El conjunt lauredià va enfrontar-se a l’Assegurances Generals Ordino en un duel que va acabar en empat a un gol al marcador. El conjunt ordinenc va avançar-se al marcador al quart d’hora de la primera meitat gràcies a una diana de Gabriel Gómez i el Tic Tapa va empatar el matx a falta de dos minus per al descans mitjançant Luis Blanco.

L’altre equip que ocupa la segona posició, la UE Santa Coloma, també va empatar ahir, en aquest cas contra la UE Engordany, en un duel que no va tenir gols.

L’últim matx de la jornada també va acabar en taules. Lusitans i Encamp van igualar a un gol. Nicolás Medina va avançar el conjunt lusità a l’equador de la primera part i als tres minuts de la represa Medina va aconseguir el gol de l’empat que acabaria sent definitiu. Durant aquest partit va debutar amb la samarreta de l’Encamp Leonel Pipa Gancedo, que va disputar 12 minuts de partit i va veure una targeta groga.

tracking