Últim assaig del MoraBanc abans de l'inici de la lliga

Jugadors i cos tècnic van fer ahir una jornada turística pel país

Últim assaig del MoraBanc abans de l'inici de la lligaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra disputa aquesta nit (21.30 hores) l’últim test de pretemporada abans del debut a la lliga de divendres vinent. El rival serà el Baxi Manresa de Joan Peñarroya, l’únic equip que ha derrotat els tricolors aquest estiu. El director general del club, Francesc Solana, va declarar que “competiran al màxim, suposo que ja tindran molts dels efectius que els faltaven el primer dia, i segur que tindrem un duel competit i complicat”.

Etiquetes:

Més enllà del duel d’aquesta nit, Solana va fer una valoració global de la pretemporada i va assegurar que “tots els resultats que hem fet fins ara no serveixen per a res més que per anar creixent i agafant confiança”, i va agregar que “hem fet una millora setmanal i diària des del primer a l’últim partit que hem jugat, i hem fet un bon balanç de treball”.

Jornada per visitar el país

L’equip va aprofitar el dia d’ahir per realitzar una jornada turística pel país. Els jugadors i cos tècnic van recórrer el Principat amb el Bus Turístic i van visitar el santuari de Meritxell, el mirador del roc del Quer, o l’església Sant Joan de Caselles, on van rebre l’explicació de mossèn Ramon.

tracking