Triomf del MoraBanc en el penúltim test

Els homes d’Ibon Navarro sumen a Alguaire un nou triomf en un partit amb alts i baixos

Recerca a Fígols d'un boletaire desaparegutMORABANC

El MoraBanc Andorra va guanyar ahir el Tecnyconta Saragossa per 84-77 al penúltim partit de pretemporada abans de l’estrena a la lliga ACB. El matx va decantar-se cap als tricolors des de l’inici, i al final del primer quart ja guanyaven per 27-16. La diferència va seguir augmentant al segon període fins als 15 punts de màxima (43-28), però un parcial de 2-9 per al conjunt aragonès va deixar el marcador al descans en un 45-37.

A la represa era el Saragossa qui seguia millor, i es va arribar a situar a només tres punts. Va ser llavors quan va aparèixer John Shurna, i gràcies a un parell de triples consecutius del jugador nord-americà, el conjunt tricolor va tornar a posar terra pel mig amb el 67-58, però una nova reacció aragonesa va tancar el quart amb el 69-64 a l’electrònic.

L’últim període va seguir la mateixa dinàmica, amb parcials a totes dues bandes, i diferències al marcador que anaven pujant i baixant. El MoraBanc va arribar a tenir 14 punts de marge a dos minuts per al final, però el Saragossa va maquillar el resultat fins al 84-77 final. David Jelínek, amb 17 punts, va ser el màxim anotador, seguit per Shurna, amb 15.

Ibon Navarro va declarar després del partit que “hem tingut uns 20 o 22 minuts de bon nivell de treball, encert i ordre, però després hem fet moltes faltes i hem concedit molts tirs lliures i el partit s’ha enredat i ha perdut ritme”. A més, va afegir que “sumem un duel amb minuts de bon joc, errades per corregir, i el més important, sense lesionats”.

L’últim test de pretemporada, diumenge contra el Manresa.