Esquí

'Mimi' Gutiérrez s'imposa a l'eslàlom de la Copa de Sud-amèrica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez ha aconseguit la victòria en les proves de tècnica de la Copa de Sud-amèrica que aquest dilluns van començar a Cerro Castor (Ushuaia, Argentina). L’andorrana, que es va imposar amb punts FIS inclosos, va guanyar amb el millor temps en les dues mànegues. En la primera, va fer un crono de 48.63, i en la segona de 51.20, per sumar un total de 1.39.83 i, a més, aconseguir baixar punts FIS. Si a la tercera llista de la FIS 2019 Gutiérrez compta amb 16.47, dilluns va marcar 7.08 punts FIS. En segona posició va finalitzar la francesa Doriane Escane, a 1.67, i en la tercera va acabar la també francesa Clara Direz, a 2.79 de Mimi.

L’esquiadora andorrana, malgrat imposar-se en la prova, haurà d’esperar uns dies per poder pujar al podi, ja que la cerimònia de lliurament de premis es durà a terme un cop hagin acabat totes les disciplines.

També en esquí alpí, però en categoria masculina, també han començat a Cerro Castor les proves tècniques. Àlex Rius i Àxel Esteve van ser els dos representants andorrans que van finalitzar la cursa, aconseguint una 15ª i una 18ª posició, respectivament. Rius va ser 15è amb un temps de 1.45.08, a 4.18 del vencedor, el francès Jean Baptiste Grange (1.40.90), mentre que Esteve va ser 18è amb 1.46.33, a 5.43. No van poder finalitzar la segona mànega Xavi Salvadores i Xavi Cornella. Els italians Fabien Bacher i Federico Liberatore van completar el podi, acabant segon i tercer, respectivament.

tracking