Segueixen pel bon camí

El MoraBanc Andorra va vèncer ahir de manera contundent el Porto a la tercera edició del Memorial Quino Salvo disputat a Vigo (84-63)

El MoraBanc Andorra va superar ahir el Porto en un nou duel de pretemporada celebrat a Vigo. Després de l’estrena del curs amb la derrota contra el Baxi Manresa de Joan Peñarroya, els homes d’Ibon Navarro han guanyat els quatre partits que han disputat, amb títol de la Lliga Catalana inclós. Tot i que ahir el resultat era pràcticament el de menys pels aficionats que van reunir-se al pavelló d’As Travessas, ja que la d’ahir era una jornada per homenatjar Quino Salvo, exjugador i exentrenador de bàsquet de Vigo, mort als 58 anys a causa d’un tumor cerebral. Els tricolors també van unir-se a l’homenatge, i Francesc Solana va entregar una samarreta amb el número 8 i el nom de Quino Salvo a les seves filles.

Pel que fa al partit, va ser tricolor pràcticament des del primer minut, i el Porto no va tenir gairebé opcions de fer-se amb la victòria, gràcies al bon partit del MoraBanc, que al final del primer període ja dominava per 8 punts. Lluny d’escurçar la diferència, els tricolors van seguir dominant al segon quart, i gràcies a l’encert i a la solidesa defensiva, ja tenien el matx quasi sentenciat al descans, quan el marcador reflectia un contundent 48-32.

La segona part va començar amb un moment de desconnexió per als d’Ibon Navarro i un parcial favorable al Porto, tot i que el partit no va arribar a perillar. Després d’aquests instants negatius, el matx va seguir amb la mateixa dinàmica que anteriorment, amb el MoraBanc Andorra obrint més diferència a l’electrònic i sentenciant el marcador fins al 84-63 final.

El pivot Shayne Whittington, que debutava ahir com a tricolor, va ser el millor jugador del partit amb 17 punts, 4 rebots i 22 de valoració. En canvi, un altre dels homes grans de l’equip, Moussa Diagne, ahir va poder jugar només deu minuts per unes molèsties al quàdriceps. Després del matx, el tècnic Ibon Navarro va destacar que “hem vist coses interessants i l’equip ha estat a un bon nivell de treball a la primera part”, i va agregar que “seguim la línia de treball que volem”.

El pròxim test per al MoraBanc serà dijous vinent a Alguaire contra el Tecnyconta Saragossa.