motociclisme

Cardelús afronta amb problemes físics la cursa d'avui a Misano

El pilot andorrà millora els temps però es veu condicionat per unes molèsties
al coll

Cardelús afronta amb problemes físics la cursa d'avui a MisanoSTYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va millorar els registres durant la segona jornada d’entrenaments del Gran Premi de San Marino i la Riviera de Rimini, que es disputa avui al circuit italià de Misano. El pilot andorrà va haver de córrer amb unes molèsties al coll, producte d’una caiguda al primer entrenament del dia.

A l’entrenament classificatori, Cardelús va marcar una volta ràpida d’1’40’’64, que millora en set dècimes de segon el seu millor registre dels entrenaments lliures, i el va deixar situat finalment a tres segons i mig de la pole position que va aconseguir Bagnaia. En aquest entrenament, Cardelús va patir les dificultats físiques provocades pel mal que li feia el coll en girar el cap a l’esquerra.

L’esmentada caiguda va arribar a l’entrenament lliure matinal, concretament a la segona sortida a pista del pilot de l’equip Stylobike. Sortosament no va patir cap lesió de consideració, però un cop va anar per terra va fer un mal gest amb el coll que el va deixar adolorit. La lesió no és greu, però el condicionarà a la cursa d’avui. Cardelús va explicar que la jornada d’entrenaments “ha acabat de forma positiva perquè el pas endavant fet a l’entrenament classificatori és significatiu, malgrat que el coll em feia molt de mal”. L’andorrà va explicar que “cada vegada que girava el cap a l’esquerra notava fins i tot les molèsties de l’aire”. Cardelús, però, va destacar que”hem fet un bon treball tot i que físicament no em trobava al cent per cent”. El pilot de Moto2 va afirmar que “els canvis que hem fet a la moto per afrontar la sessió classificatòria han estat molt positius i m’han ajudat molt després d’un entrenament lliure on la caiguda i la baixa temperatura de la pista no m’han permès millorar més. Espero que les molèsties no vagin a més de cara a la cursa”. Malauradament, sembla que les molèsties al coll podrien no deixar a Cardelús oferir la millor versió.

La cursa començarà avui a les 12.20 hores i està programada a 25 voltes. Com és habitual, la prova es podrà seguir al canal Movistar MotoGP.

JORGE LORENZO ACONSEGUEIX UNA 'POLE' HISTÒRICA A SAN MARINO

Jorge Lorenzo va signar una classificació històrica a Rimini. El pilot de Ducati va aconseguir la pole després de batre dues vegades el rècord del circuit de Misano per deixar-lo en un temps d’1’31’’629, rodant a 166,6 quilòmetres per hora. Una actuació per a la història del mallorquí al Gran Premi de San Marino, que va repetir pole per segona carrera consecutiva. Jack Miller va acabar segon i el resident Maverick Viñales li va guanyar a Andrea Dovizioso la tercera plaça. Marc Márquez va caure i va haver de córrer literalment per buscar una altra moto i lluitar per la pole, sense sort. Avui sortirà cinquè.

tracking