Bàsquet

El MoraBanc Andorra s'estrena a casa contra el Pau Orthez gal

Els d’Ibon Navarro disputen al Prat Gran escaldenc el segon duel preparatori del curs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra s’enfrontarà aquest vespre (20.00 hores) a l’EB Pau Orthez en la primera edició del Trofeu 40 anys d’Escaldes-Engordany. El duel se celebrarà al pavelló del Prat Gran i ja no queden entrades, ja que es van esgotar en quatre hores. El matx podria portar la reaparició d’Oliver Stevic, que podria jugar uns minuts després de la lesió que el va fer passar pel quiròfan.

El d’avui serà el segon duel de pretemporada i representarà el debut davant l’afició, un fet que converteix el matx en especial, tal com va admetre el base Rafa Luz: “Estic encuriosit per veure com serà. Jugarem a un altre pavelló, però ja podrem sentir una mica com serà durant l’any.”

Una de les noves incorporacions va explicar les sensacions de la pretemporada i va assegurar que “es nota la millora física, i tàcticament es van agregant coses”. Sobre el que cal esperar per a aquesta nit, Luz va manifestar que “sabem que no serà el partit de les nostres vides, però tenim il·lusió per guanyar com sigui”. De la seva banda, Moussa Diagne va declarar que debuten “davant l’afició i hem de donar una bona imatge i intentar construir un equip nou, que és l’important a la pretemporada”.

El comú d’Escaldes-Engordany aprofitarà el descans del matx per reconèixer alguns dels pioners del bàsquet al país com Eduard Molné, Teo Armengol, Vicenç Alay o Pere Pràxedes.

El MoraBanc Andorra s'estrena a casa contra el Pau Orthez gal

tracking