Pàdel

Andorra vibra amb les semifinals del WPT

El Poliesportiu s’omple per viure quatre partits de pur espectacle i emoció fins al final

Andorra vibra amb les semifinals del WPTFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poliesportiu d’Andor­ra es va omplir ahir per viure una de les jornades del Vall Banc Andor­ra la Vella Open del World Padel Tour més emocionants de tota la setmana amb les semifinals del quadre masculí i femení. Cap dels duels va decebre i centenars d’aficionats van veure de primera mà el pur espectacle que va començar al matí i es va allargar fins ben entrada la nit.

La jornada va arrencar amb la primera semifinal femenina, que es va resoldre en tres sets a favor de Marta Marrero i Alejandra Salazar, que es van imposar per 7 a 6, 5 a 7 i 6 a 3 a Lucía Sainz i Gemma Triay. Les número 2 del món s’enfrontaran avui a la gran final a les número 1, les germanes Sánchez Alayeto, que van resoldre més ràpidament el seu enfrontament contra Carolina Navarro, Cecilia Reiter (6 a 4 i 6 a 1). “Cal agrair a tot el públic per haver omplert les grades. És un plaer haver jugat aquí”, comentava Majo després del seu duel de semifinals.

Pel que fa al quadre masculí, després d’enviar a casa el número 1 mundial, Pablo Lima, als quarts de final, Cristian Gutiérrez i Franco Stupaczuk van imposar-se ahir a la tercera parella del torneig andorrà, formada per Matías Díaz i Alejandro Galán (2 a 6, 6 a 4 i 7 a 5). Els argentins s’enfrontaran avui a la gran final als seus compatriotes i caps de sèrie números 1, Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez, que van obtenir un bitllet per al partit decisiu en el darrer partit de la jornada contra Juan Martín i Paquito Navarro en un duel que es va allargar al tercer set després de resoldre els dos primers al tie break (7 a 6, 6 a 7 i 6 a 4). Gutiérrez serà l’únic dels quatre homes que avui disputin la final que va jugar la de l’any passat a les instal·lacions del Principadel.

L’argentí tindrà l’oportunitat de revalidar el títol que va assolir el 2017 amb el seu rival d’ahir, Paquito Navarro. L’acció a la pista central del Poliesportiu arrencarà avui a les 10 hores amb la final femenina i quan acabi el matx arrencarà la final masculina.

Vall Banc Open semifinals

DONES

Sainz/Triay - Marrero/Salazar

6-7 / 7-5 / 3-6

Navarro/Reiter - Alayeto/Alayeto

4-6 / 1-6

HOMES

Gutiérrez/Stupaczuk - Díaz/Galán

2-6 / 6-4 / 7-5

Díaz/Navarro - Sánchez/Gutiérrez

6-7 / 7-6 / 4-6

tracking