La selecció vestirà samarretes Macron dos anys

El combinat nacional lluirà la firma italiana fins al final del Preeuropeu fruit de l’acord amb la UEFA

La selecció vestirà samarretes Macron dos anysFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol i la firma italiana Macron van presentar ahir les noves samarretes que lluirà la selecció nacional a partir del 6 de setembre a l’estrena de la Lliga de les Nacions contra Letònia i durant els pròxims dos anys. La FAF passarà a vestir Macron degut a l’acord entre la marca i la UEFA anomenat TEP Kit Assistance Scheme, projecte de l’organisme del futbol europeu per ajudar les federacions més petites del continent.

Etiquetes:

La nova equipació serà vermella i tindrà el relleu del Casama-nya a la part davantera. A més, Macron ha preparat una samar­reta suplent blava i una de blanca. Pel que fa als porters, la titular serà negra, i també n’hi haurà una de groga i una de verda. El secretari general de la FAF, Tomàs Gea, va destacar durant l’acte de presentació que “aquest acord és un salt qualitatiu perquè tindrem una vestimenta personalitzada per a totes les seleccions”. Des de Macron, el seu responsable a Andorra i Espanya, Gianluigi Colisi, va assegurar que “estem orgullosos de vestir una federació com l’andorrana i és important que hem treballat junts”.

A l’acte hi va ser Thierry Favre, cap de desenvolupament d’associacions nacionals de la UEFA, que va explicar que havia visitat les obres de la nova instal·lació de la Massana, i va destacar que “és un gran projecte per al futbol del país, i espero que l’any que ve pugui tornar per aquestes dates i ja estigui acabat”. Sobre nous projectes, va declarar que “m’han dit que hi ha molts nens que juguen i que hi ha pocs camps, i aquesta és una prioritat per a nosaltres”.

Favre també va parlar de la gespa de l’Estadi Nacional, i va manifestar que “pocs em donen l’enhorabona perquè no els agrada, però passa la normativa, que és un altre problema”.

La selecció vestirà samarretes Macron dos anys

tracking